De vier temperamenten

Je hebt er vast wel eens over gehoord en op school valt wel eens een woord als sanguinisch of melancholisch, maar wat ze er op school mee doen en wat de vier temperamenten nou inhouden? In deze vier avonden krijg je niet alleen informatie over wat het zijn maar vooral ook tips over hoe je er als ouder mee om kunt gaan, want elk kind heeft een temperament. Dat kan soms lastig zijn om de juiste opvoedkundige acties te ondernemen. Je krijgt aan het einde van de cursus een handig boekje mee met veel tips, ook over voeding en andere zaken.

De naam temperamenten is al lang in gebruik maar recent toch wat ouderwets geworden. Wij introduceren in deze cursus een nieuwe moderne benaming die volgens ons beter bij de tijd past.

De vier avonden hebben een heel actief en afwisselend programma met veel oefeningen en illustratieve beelden zodat je een echt goede indruk krijgt van de temperamenten.

De avonden worden verzorgd door zeer ervaren vrijeschoolleerkrachten Els Geraets en Frans Schobbe die veel ervaring hebben in het werken met de temperamenten.

Praktisch

De data: dinsdag 2, 9, 16, 23 april 2024

Tijden:

20.00 tot 22.00 uur

Locatie:

Meander, Celebesstraat 12 in Nijmegen

Aantal deelnemers:

Minimaal 12

Kosten:

€ 40,00 p.p.

(contant voldoen op de eerste cursusavond)

Aanmelden: stuur een mail naar: info@vavoo.nl met vermelding van: temperamenten.