Gestructureerd samenwerken

GSVS: Gestructureerd Samenwerken voor Vrije Scholen

Het praktijkboek voor vrijescholen

Dit is een praktisch boek voor het werken met samenwerkingsvormen in de vrijeschool. Vanaf klas 1 staan er helder omschreven werkvormen in dit boek voor gebruik in de les. In totaal zijn het er 35 met een stap voor stap instructie. Bovendien zijn de werkvormen allemaal gerangschikt per leerjaar zodat je een overzichtelijk schema krijgt van werkvormen en het schooljaar waarin je ze kunt gaan gebruiken.

Daarnaast zijn er tientallen leuke spelvormen voor groepsvorming en teamvorming. Ook deze zijn per klas geordend.

Het boek bevat een speciaal hoofdstuk over de sociale en samenwerkingsvaardigheden die leerlingen zich in de basisschool eigen maken. Met die vaardigheden zijn ze later in staat om op de Middelbare school of in beroepsopleidingen of hoger onderwijs goed coöperatief samen te werken.

voor de kleuterleerkrachten is er een door Loïs Eijgenraam geschreven hoofdstuk waarin de relatie samenwerken en kleuters wordt uitgelegd. Zeer instructief verwoord en helder toegelicht door een heel ervaren kleuterleerkracht en adviseur.

Het is nu verkrijgbaar

Taal: Nederlands

bindwijze: ringband met rug

druk: 1

aantal pagina’s: 251

full color

afmeting: A4

doelgroep: leraren aan vrijescholen

prijs: € 54,00 (exclusief verzendkosten)

verzendkosten: € 4,50

ISBN:   978-90-9036262-5

bestellen: stuur een mailbericht naar: info@vavoo.nl met een order en vermeld: aantal exemplaren, adresgegevens en naam. U ontvangt bericht van ons over de betalingswijze.

samenwerking in een team in een bewegende klas