Maak kennis met het energieke muziekonderwijs

bewegen en zingen met Raïssa

In 3 avonden gaat juf Raïssa je in een vogelvlucht meenemen door de leerlijn muziek voor de vrije basisschool. Elk leerjaar op de vrije school heeft zijn eigen muzikale kwaliteiten en leerdoelen. Hier en daar zal zij uitleg geven over het hoe, wat en waarom, maar we gaan vooral veel doen! Ervarend kan je namelijk het beste voelen en begrijpen wat de kracht van een muzikale/ritmische oefening kan zijn. We gaan veel samen zingen, tweestemmig of in canon. Het liefst tegelijkertijd met een bodypercussie of kringdans. Bewegen en zingen is een pracht combinatie en geeft de kinderen (en de leerkracht) veel energie.
Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben met zang of muziek, nieuwsgierigheid is genoeg. Als je wel ervaring hebt en het leuk vindt om je repertoire te verbreden/verdiepen, ook zeer welkom.

Over Raïssa

Dan nog over mij, waarschijnlijk wel een bekend gezicht, ik ben Raïssa, leerkracht van klas 2A op Meander in Nijmegen. Na mijn opleiding tot muziektherapeut heb ik de vrije school pabo gedaan. Ik heb een aantal jaar als vakleerkracht muziek gewerkt op verschillende scholen waaronder de vrije school Parcival in Arnhem.

Locatie: Meander Celebesstraat 12 Nijmegen

Data en tijd:

Dinsdag 12 november 19:30-20:45
Dinsdag 19 november 19:30-20:45
Dinsdag 26 november 19:30-20:45

Kosten: € 30,00 p.p. (contant voldoen op eerste avond)